Tehtäisiinkö yhdessä Onnenlintuja ikkunoille?

Onnenlintu sai alkunsa ajatuksesta, että tarvitsemme ilontuojan poikkeusajan keskelle. Linnun tärkein viesti on tuoda toivoa, iloa ja hyvää mieltä. Samalla se tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osallistua ilon lisäämiseen. Pienillä asioilla on suuri merkitys, silloin kun ne tehdään yhdessä. 

Voit osallistua haasteeseen ainakin kahdella tavalla. Askartele, virkkaa tai veistä ikkunaan lintuhahmo. Lintu voi olla satulintu, haluamasi muotoinen ja kokoinen. Toteutustapa on kaikin tavoin vapaa.

Toinen tapa on ryhtyä Onnenlintubongariksi. Onnenlintuja alkaa ilmestyä ikkunoihin ilahduttamaan ohikulkijoita. Kukaties Onnenlintuja pyrähtelee muuallakin kuin ikkunoissa, ole tarkkana!

Seuraa Onnenlinnun matkaa myös instagram.com/onnenlintu. Halutessasi voit ottaa havaitsemastasi tai tekemästäsi linnusta kuvan ja postata sen Instagramiin #onnenlintu. Mikäli haluat lintukuvasi Instagramiin, mutta sinulla ei ole julkista tiliä, lähetä kuva tekijätietoineen sähköpostilla vekara(a)varkaus.fi. Voit myös keksiä aivan oman tavan osallistua haasteeseen – näkisimme senkin mielellämme tägättynä Instagramiin!

Onnenlintu-värityskuvan löydät täältä

Onnenlintu-värityskuva