Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seikkailujen saari – Studio & Ateljee Vimma

Seikkailujen saari on lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu kosken ympäröimässä puistossa. Tänä vuonna värikäs taiteilijakollektiivi Vimma kokoontuu viikoksi kesäresidenssiin etsimään taiteeseensa syvempää luontoyhteyttä, inspiraatiota ja uutta näkökulmaa. Mielikuvitukselliset taiteilijat tahtovat tehdä yhteisötaidetta ja toivovat paikalle avustajia, jotka katsovat asioita tuorein silmin!

Vimma-kollektiivi edustaa monipuolisesti eri tyylisuuntia ja aikakausia aina klassismista hip hop-kulttuuriin. Koskipuiston studio-ateljeessa työskennellään niin kuvataiteen, kirjallisuuden, sävellystaiteen, draaman kuin tanssitaiteenkin parissa. Paikan valtaavat myös ympäristö- ja yhteisötaide sekä monenkirjavat performanssit. Yhteistä tälle hulvattoman boheemille joukolle on taiteen tekemisen vimma ja kaipuu yhteisölliseen luomistyöhön.

Luonnosta innoituksensa ammentava poppoo etsii kohtaamisia värien, äänien, muotojen ja liikkeen kanssa. Vimma-kollektiivin kesäresidenssissä selvitetään myös taiteeseen liittyviä myyttejä ja luovan työn ongelmia.

Tule mukaan taskut täynnä näkökulmia ja innostusta tai kokeile löytää luovuutta studio-ateljeen pyörteistä! Samalla voit selvittää, millä taltutetaan tyhjän kankaan kammo? Voiko inspiraation löytää suurennuslasilla? Miten korkealla on korkeakulttuuri? Ylettääkö sinne hyppäämällä? Kuinka monta astetta on hyvä näkökulma?

Tapahtuman aikana saaressa palvelee myös Virtasen Pulla-Puodin kahvio. Pysäköinti uimahallin ja Navitaksen vieraspaikoille. Opasteet uimahallin nurkalta (Ahlströminkatu 11) Seikkailujen saareen.

Ikäsuositus alle 12 v. Alle 8-v. aikuisen seurassa.

HUOM! Koska Seikkailujen saaren kierros kestää noin tunnin, lipunmyynti suljetaan 45 min. ennen saaren sulkemista!

Lisätietoja: www.versoverkko.fi

Järj. Soisalo-opisto/ Lastenkulttuurikeskus Verso ja Vekara-Varkaus

Katso Seikkailujen Saaren sijainti kartalla

Kuva Veini Suuronen

Ajankohta

Ma-pe 11.-15.6. klo 12.00-18.00 nonstop
La 16.6. klo 10.00-16.00 nonstop
Su 17.6. klo 11.00-15.00 nonstop

Paikka

Tyyskänniemen Koskipuisto

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

5 €, alle 3-v. maksutta.
Myynnissä saaren portilla sekä Tieto ja Tiketissä (kirjasto)