Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Retki Tololan lammastilalle

Eläinten ystävien toive toteutuu, kun retkibussimme suuntaa kaksi kertaa kohti Joroisten Kaitaisissa sijaitsevaa Tololan lammastilaa. Pääsemme tutustumaan viehättävän tilan pihapiiriin, sen monipuoliseen eläimistöön ja maatilan hoidossa käytettäviin koneisiin ja laitteisiin.

Tilalla on nähtävänä lampaita ja n. 100 keväällä syntynyttä karitsaa. Lisäksi pihapiirin asukkaisiin kuuluu sonnivasikoita, aaseja, kanoja, minipossuja, kaneja, kissoja sekä Rampe ja Cindy koirat.

Tilan emäntä Outi Honkapuro toimii oppaanamme tilakierroksella. Hän kertoo mm. hassuista eläinten kanssa sattuneista kommelluksista. Teemme kävelyretken lampaiden laiduntamaan koivikkoon ja rapsuttelemme tilan kesyimpiä eläimiä.

Voit ottaa retkelle mukaan omat eväät tai ostaa paikanpäältä käteismaksulla Joroisten 4H:n pihapuhvetista suolaista ja makeaa vatsantäytettä.

Bussimatka tilalle kestää noin 45 min, jonka aikana matkanjohtaja Satu Seppä viihdyttää retkeläisiä. Perillä tilalla ollaan 2 tuntia. Retken kokonaiskesto on n. 4 tuntia. Mukaan retkelle mahtuu 50 henkilöä / retki.

HUOM! Retki Tololan tilalle liput ovat LOPPUUNMYYTY!

Lisätietoja: www.tololantila.fi ja www.facebook.com/tololanlammastila

Järj. Tololan tila ja Vekara-Varkaus

Katso retken lähtöpaikan sijainti kartalla

Ajankohta

Ke 14.6.
klo 9.00 ja 14.00

Paikka

Lähtö kaupunginkirjaston edestä, Osmajoentie 1

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

10 € /hlö
Tieto ja Tiketti (kirjasto)