Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen – elokuva

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuvassa Onneli ja Anneli ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa Ruusukujalla.

Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Pekki päätyy asumaan Onnelin ja Annelin rantamajaan ja kertoo tytöille, kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on taasen Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Elokuvan pääosissa nähdään Lilja Lehto, Aava Merikanto, Aarni Rämö, Elina Knihtilä, Kiti Kokkonen, Jaakko Saariluoma, Jenni Kokander ja Eija Ahvo.

Elokuvateatteri Maximin kotisivut

Järj. Elokuvateatteri Maxim

Katso Elokuvateatteri Maximin sijainti kartalla

Ajankohta

Ke 14.6. klo 16.30
To 15.6. klo 16.00
Sallittu kaikenikäisille

Paikka

Elokuvateatteri Maxim, Kauppakatu 27

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

5 €
Elokuvateatteri Maxim