Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lehtevämiehen puistokonsertti

Kaikenikäisen vekarakansan iloinen pikniktapahtuma.

Vekara-Varkaus festivaaliviikon päättää jo perinteeksi muodostunut Lehtevämiehen puistokonsertti. Sunnuntai-iltapäivä on omistettu elävälle musiikille ja hauskalle yhdessäololle.

Itsenäisyydenpuisto täyttyy piknikvilteistä ja eväskoreista, lapset kirmaavat pitkin nurmikoita ja leikkivät Lehtevämiehen kanssa. Festivaaliviikko alkaa olla ohi ja hauskat muistot jäävät mieliin pitkäksi aikaa.

Lehtevämies on nimikkokonserttinsa juontaja ja laulaa Vekaraorkesterin säestyksellä lempilaulujaan. Konsertissa esiintyvät myös keskiviikkoillan Lasten ja nuorten laulukilpailun sarjojen kolme parhaiten sijoittunutta laulajaa Vekaraorkesterin säestyksellä.

Höpinätötterö lastenorkesterin vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato, joka ei pidä onkimisesta. Höpinätötterön debyyttilevy ”Höpsistä pussiin” julkaistiin tammikuussa ja Höpis-kundit Janne ja Joonas pyörivät myös Pikku kakkosen inserteissä kevään 2017 aikana.

Savon Voima viettää 70. juhlavuottaan ja juhlii sitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Vekara-Varkauden puistokonsertin yleisölle Savon Voima tarjoaa tähtivieras Miia Kosusen esiintymisen. Upeaääninen Miia Kosunen on vuoden 2015 The Voice of Finland voittaja, joka valloittaa yleisönsä esiintymisellään. Miia esittää yleisön suosikkikappaleita Vekaraorkesterin säestyksellä ja kaikenikäinen yleisö pääsee jammailemaan musiikin tahdissa.

Oheisohjelmana lapset istuttavat Vekarapuun ja veistävät hiekkaa. Varkauden seudun eläinsuojeluyhdistys tuo paikalle eläimiä ja Kilpikonnanharrastajat konnia. Tarjolla myös ponikärryajelua.

Puistopuhveteissa mm. Osuuskunta LähiSavo myy herkullista huikopalaa ja tuotteita kotiin vietäväksi käteismaksulla.

Tervetuloa viihtymään koko perheellä.

Kuvassa Miia Kosunen

Kuvassa Miia Kosunen

Kuvassa Höpinätötterö

Kuvassa Höpinätötterö

Järj. Vekara-Varkaus yhteistyössä Savon Voima Oyj

SavonVoimaOyj_logovärillinen SV_70_tunnus_1_musta

Katso Itsenäisyydenpuiston sijainti kartalla

Kuva Timo Heinonen

Ajankohta

Su 18.6.
alkaen klo 14.00

Paikka

Itsenäisyydenpuisto

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Vapaa pääsy