Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkatuilta ja Vekarakulkue

Kesäkatuilta kutsuu kaiken ikäistä väkeä ohjelman pariin Kauppakadulle. Klo 16.00 Kauppakatu suljetaan kävelykaduksi ja värikäs ohjelmatarjonta valtaa kadunvarret ja aukiot. Liikkeet laajenevat kadulle palvellen pidennetyillä aukioloajoilla ja hyvillä tarjouksilla. Mukana on myös muita varkautelaisia yhdistyksiä ja toimijoita. – Kesäkadulla ovat kaikki!

Halosen aukion esiintymislavalla soi musiikki ja torille nousee Pienten Yrittäjien Markkinat teemalla ”100 pientä yrittäjää”. Tavoitteena on tutustuttaa lapsia ja nuoria erilaisiin ammatteihin sekä innostaa heitä yrittäjyyteen. Illan juontaa ja markkinaväkeä viihdyttää laulutaitoinen Neiti Kesäheinämme.

Yleisön perinteiset suosikit löytyvät viime kesältä tutuilta paikoiltaan – koiraihmiset kokoontuvat Huruslahden rannassa koirien Match show’ssa, pomppulinna ilostuttaa perheen pienimpiä Rüsselsheimin aukiolla ja heppahulluille on tarjolla talutusratsastusta Ullankujalla.

Vekarakulkue starttaa klo 18.00 kirjastolta Kauppakatua pitkin värikkäänä joukkona. Kulkueessa mukana ovat mm. Ranuan runoniekat -teatteriesitysten lapset, Soisalo-opiston tanssikoulun iloisia tanssijoita ja muuta värikästä vekaraviikon väkeä. Varkauden palokunnan 100-v. juhlavuoden kunniaksi Vekarakulkueeseen yhtyy paluumatkalla palokunnan ja Stora Enson palokalustoa. Kulkueessa soi sambarytmit Varkauden Soittokunnan tahdittamana. Vekarakulkue yhteistyössä LC Koskenniemen ja Autoliitto Varkauden osaston kanssa. Yleisö pääsee tutustumaan palokalustoon Vekarakulkueen jälkeen Taulumäen torilla.

Herkkusuiden suosima katuruokatapahtuma sijoittuu jälleen Hertunkujalle. Katuruokaa tarjoavat Kesäkatuillan ajan lähiseudun ruokaosaajat. Tarjolla herkkuja moneen makuun, lisäksi voi ostaa mukaan elintarvikkeita. Varaudu käteismaksuun.

Tapahtuman Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/varkaudenkesakatuillat/ löydät tarkemmin, mitä kaikkea muuta Kesäkatuilta tarjoaa!

 Lisätietoja ja myyntipaikkavaraukset: Keski-Savon Yrittäjänaiset ry., projektivastaava Eliisa Moilanen, p. 050 518 1865

Järj. Keski-Savon Yrittäjänaiset ry, Osuuskunta LähiSavo ja Vekara-Varkaus

Katso Kauppakadun sijainti kartalla

Kuva Juhani Valtola

Ajankohta

To 15.6.
liikenne suljetaan klo 16.00
ohjelma klo 17.30 alkaen

Paikka

Kauppakatu

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Vapaa pääsy