Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkatuilta ja Vekarakulkue

Mukava vekarapäivä on hyvä päättää Kauppakadulle. Kesäkatuilta kutsuu kaiken ikäistä väkeä viihtymään kesäillassa Kauppakadulle. Kauppakatu alkaa muuttua kello 16.00 alkaen kävelykaduksi, kun värikäs ohjelmatarjonta levittäytyy kadun varteen ja aukioille. Mukana ovat jälleen myös viime vuonna supersuosion saaneet Pienet Yrittäjät.

Vekaramielistä ohjelmaa on tarjolla yleisölle koko illan kello 17.30 alkaen. Soisalo-tanssikoulun oppilaat esiintyvät, hurmaava Misse-kissa viihdyttää sekä lapsia että aikuisia ja Halosen aukion esiintymislavalla soi musiikki Kide-bändin soittamana.

Koiraihmiset kokoontuvat Huruslahden rannassa koirien Match shown merkeissä.

Kesäkatuillan väriläiskä, jo perinteeksi muodostunut Vekarakulkue starttaa klo 18.00 kirjaston edestä. Pitkin Kauppakatua vaeltavassa kulkueessa on mukana metsän väeksi sonnustautuneita lapsia, Soisalo-tanssikoulun esiintyjiä, teatterin taikaa ryhmän näyttelijöitä sekä eläinystäviä. Kulkuetta ohjaa Team Ahman auto ja rytmittää Varkauden Soittokunta.
Jos haluat mukaan Vekarakulkueeseen, osallistu Metsänväkeä-kulkuetyöpajaan.
Katso tästä lisätiedot kulkuetyöpajasta.

Herkullista katuruokaa on tarjolla Hertunkujalla. Mukana ovat mm. Harris Food Factory ja Jäppilän Kievarin Street Food –vaunu. Tarjolla herkkuja moneen makuun, lisäksi voi ostaa mukaan elintarvikkeita lähiseudun ruokaosaajilta.

Tapahtuman Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/varkaudenkesakatuillat/ löydät tarkemmin, mitä kaikkea muuta Kesäkatuilta tarjoaa!

Tarkempia lisätietoja tapahtumajärjestelyistä ja myyntipaikoista: Keski-Savon Yrittäjänaiset ry., projektivastaava Eliisa Moilanen, p. 050 518 1865

Järj. Keski-Savon Yrittäjänaiset ry ja Vekara-Varkaus

Katso Kauppakadun sijainti kartalla

Kuva Heikki Hirvonen

Ajankohta

To 14.6.
klo 17.30-20.00 nonstop
Vekarakulkue klo 18.00

Paikka

Kauppakatu

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Vapaa pääsy