Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jack Warpusen merirosvoristeily

Hii-o-hoi !   Kapteeni Jack Warpunen vie lapset hurjaan merirosvoseikkailuun Huruslahdelle. Kapteeni etsii tällä kertaa Kuorsaavan miehen kirstua, jonka sisällä on tarinan mukaan arvokas kulta-aarre. Luvassa on reipasta rosvoilua ja hurja taistelu, jossa merirosvojen rohkeus punnitaan. Löytyykö aarre vai jääkö rosvot nuolemaan karvaisia näppejään?

Pukeudu omaan merirosvoasuun ja tule kokemaan suuri seikkailu (kapteenilla on vähän varusteita pikkurosvoille jos omat jäi kotiin).

Lippujen myynti verkkokaupasta  www.lakelandgte.fi/fi/vekara-varkaus-risteilyt sekä käteismyynnillä Tieto ja Tiketistä
Myynnissä 10 paikkaa/risteily, kesto n. 40 min. Tule laiturille 5 min. ennen lähtöä. Alus on katettu ja turvallinen lapsille.

Lisätietoja: www.lakelandgte.fi, puh. 0400 966 800

Järj. LakeLand GTE

Näin ostat risteilyliput verkkokaupasta:
Mene verkko-osoitteeseen www.lakelandgte.fi/fi/vekara-varkaus-risteilyt. Valitse varauskalenterista haluamasi henkilömäärä, päivämäärä ja kellonaika ja varaa/maksa paikkasi. Maksaa voit luottokorteilla tai PayPal-maksuna. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Lippua ei tarvitse tulostaa, kapteeni tarkistaa maksut nimen perusteella aluksessa. Viime hetkellä risteilylle haluavat voivat kysyä lippuja laiturilla kapteenilta 5 min ennen lähtöä, tällöin käteismaksu tasarahalla.

Katso Hertunrannan rantatorin laiturin sijainti kartalla

Kuva Timo Heinonen

Ajankohta

Ma-la 12.-17.6.
klo 9.00, 10.00 ja 11.00

Paikka

Hertunrannan rantatorin laituri

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

11 €, alle 1-v. aikuisen sylissä maksutta(vauva ei tarvitse varausta)
liput verkkokaupasta tai käteismyynnillä Tieto ja Tiketti (kirjasto)