Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avajaisten puistojuhla

Lasten iloinen festivaaliviikko avataan runsain joukoin Avajaisten puistojuhlassa. Lehtevämies on odottanut pitkään lasten tapaamista ja nyt on aika laulaa ja leikkiä yhdessä.

Vekarakummi Mari Keski-Korsu tuo tervehdyksensä ja istuttaa yhdessä lasten ja kaupunginpuutarhuri Jaana Mähösen kanssa Vekarapuun.

Kansainvälisen lasten taideleirin nuoret taiteilijat Petroskoista tuovat musiikillisen tervehdyksen vekaraviikon yleisölle.

Lasten suosikit, Mimi ja Kuku esittävät superhauskan musiikkishown, joka sisältää TV:stä lapsille tuttuja laululeikkejä, tuttuja kansanlauluja, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellisen taikaa. Konsertissa lapset pääsevät osallistumaan monin eri tavoin esityksen kulkuun ja kaikilla on takuuvarmasti hauskaa. Iloisen vauhdikas meininki tuo hymyn aikuisenkin katsojan huulille. Esityksen jälkeen Mimi ja Kuku jakavat lapsille kaverikortit ja halukkaille halit.

Mimi ja Kuku. Kuva Annamaria Palsi-Ikonen

Lapset tapaavat laululeikkien lomassa vekaraviikon satumaista väkeä, Funky Monkeys –ryhmän akrobaatteja sekä ihastelevat Pihlajakummun alpakoita.

On aika laittaa naamiaisasut päälle ja täyttää puisto värikkäällä juhlaväellä. Myös aikuiset saavat tulla mukaan pukeutumaan hauskasti!

Pieni sade ei järjestäjiä säikäytä, varauduthan sään mukaan. Voit tuoda oman viltin mille istahdat ohjelman ajaksi.

Puistopuhvettia pitää Unicefin Varkauden vapaaehtoisryhmä, myynnissä käteismaksulla mm. kahvia, mehua ja pullaa.

Järj. Vekara-Varkaus

Katso Itsenäisyydenpuiston sijainti kartalla

Kuva Timo Heinonen

Ajankohta

Ma 11.6.
klo 10.00

Paikka

Itsenäisyydenpuisto

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Vapaa pääsy