Loading Events

Takaisin ohjelmistoon

  • This event has passed.

Lehtevämiehen puistokonsertti

Lasten iloisen festivaaliviikon päättää Lehtevämiehen puistokonsertti. Itsenäisyydenpuisto täyttyy piknikvilteistä ja eväskoreista, lapset kirmaavat pitkin nurmikoita ja leikkivät Lehtevämiehen kanssa. Sunnuntai-iltapäivä on omistettu elävälle musiikille ja hauskalle koko perheen yhdessäololle.

Lehtevämies on nimikkokonserttinsa juontaja ja laulaa Vekaraorkesterin säestyksellä lempilaulujaan. Konsertissa esiintyvät myös keskiviikkoillan Lasten ja nuorten laulukilpailun sarjojen kolme parhaiten sijoittunutta nuorta artistia esittäen kilpailukappaleensa.

Varkauden oma laulava ilopilleri Marianne Kettunen esittää lapsille Vekaraorkesterin säestyksellä tunnettuja iskelmiä ja Jukka Itkosen lastenlauluja.

Konsertin vieraileva lastenorkesteri on joensuulainen Pippuri Soikoon! Lastenmusiikkiin suurella sydämellä ja ammattiylpeydellä suhtautuva yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat kokeneita musiikin ammattilaisia, jotka taitavat eri musiikkityylit. Vauhdikkaan yhtyeen lastenkonserteissa sattuu ja tapahtuu. Siellä voi kohdata oudon, väriä vaihtavan eläimen, ratsastaa halki hyisen maiseman tai ihmetellä minne hiiren personal trainer – kissa – on kadonnut. Kun Siili Valtteri voittaa Pippurimetsän maastojuoksukisan, on aika rakentaa palkintotalo. Siihen tarvitaan jo heviä ja tietysti työkaluja, kuten moottorisaha…

Lastenkonsertti innostaa lapsia musisoimaan, tutustuttaa eri musiikin lajeihin (tango, valssi, rock, samba, kansanmusiikki, hevi, blues jne.) ja erilaisten soitinten äänimaailmaan sekä kehon rytmiikkaan. Pippuri Soikoon -lastenkonsertissa kaikki voivat osallistua leikkimällä, laulamalla, liikkumalla ja kehosoittimin.

Lapsille oheisohjelmaa puistossa tarjoaa Kuperkeikan SM kilpailut ja hiekanveistontyöpaja. Varkauden seudun eläinsuojeluyhdistys tuo puistoon eläimiä ja pikkurahalla lapset pääsevät myös Leko-Tallin ponikärriajelulle. Eläinohjelmilla on säävaraus.

Puistopuhveteissa tarjolla suolaista ja makeaa välipalaa, varaudu käteismaksuun.

Tervetuloa viihtymään koko perheellä.

Kuvassa Pippuri Soikoon -lastenorkesteri

Järj. Vekara-Varkaus

Katso Itsenäisyydenpuiston sijainti kartalla

Kuva Reino Aholainen

Ajankohta

Su 17.6.
klo 14.00

Paikka

Itsenäisyydenpuisto

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Vapaa pääsy