Loading Events

Takaisin ohjelmistoon

  • This event has passed.

Lasten ja nuorten laulukilpailu

On jälleen aika nostaa nuoret artistit lavalle ja nauttia ihanista lauluesityksistä. Lasten ja nuorten laulukilpailu kokoaa nuoria artisteja yhteen ympäri Suomea. Korkeatasoisella laulukilpailulla on pitkät ja riemukkaat perinteet Varkaudessa.

Tarjolla on ikimuistettava konserttielämys, jonka kappaleet koostuvat iki-ihanista lastenlauluista kevyen musiikin suosikkeihin. Kukin kilpailija on valinnut itse kilpailukappaleensa. Kilpailijat esiintyvät kahdessa sarjassa, alle 10-vuotiaat ja 10–16-vuotiaat.

Laulukilpailun kilpailijoita säestää ja upeasta taustamusiikista vastaa ammattimuusikoista koostuva Vekaraorkesteri kapellimestarinaan Anssi Huotari. Laulukilpailun juontaa Marianne Kettunen.

Illan aikana ratkeaa sarjojen kolme parasta laulajaa, jotka palkitaan stipendeillä. Laulukilpailun tuomaristo koostuu musiikin ammattilaisista ja järjestäjien edustajista.

Väliajan jälkeen Pelle Positiivi ottaa lavan haltuun ja esittää huumorilla höystettyjä ja hauskoja tarinoita ja lauluja. Nauruhermoja kutkutellaan kun Pelle pääsee vauhtiin interaktiivisen hassuttelunsa kanssa.

Tervetuloa viettämään iltaa koko perheellä upean musiikin pariin.

Lisätietoja puh. 040 575 0536

Järj. Vekara-Varkaus yhteistyössä OP Pohjois-Savo Varkauden konttorin kanssa

Katso Warkaus-salin sijainti kartalla

OP_Pohjois-Savo_4v_oikea

Ajankohta

Ke 13.6.
klo 18.00

Paikka

Warkaus-sali, Kauppatori 6

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

10 €,perhelippu 35 € (4 henkeä), alle 2-vuotiaat sylissä ilmaiseksi.
7.5. alkaen kirjaston lasten- ja nuortenosasto
4.6. alkaen Tieto ja Tiketti (kirjasto)
Tuntia ennen ovelta